Skip to main content

Strategisk navnutvikling

By 29. februar 20242024, Arrangementer, Ukategorisert

Hva skal barnet hete?

Bli med oss på en spennende og gratis digital masterclass om hvordan du velger navn for ditt selskap, produkt eller konsept! Navnet er et av de viktigste merkeelementene som forteller markedet om verdier, personlighet, kultur og funksjonalitet. I dette webinaret vil vi utforske både de kreative og juridiske aspektene ved navneprosessen, slik at du kan skape et navn som virkelig skiller seg ut og bygger identitet.

Arrangementet er i samarbeid med NameAbrand .

Tove Pharo Ronde er daglig leder, grunnlegger og navnutvikler i NameAbrand. Hun er godt kjent med regler og retningslinjer for varemerkejuss, og kan lose deg trygt gjennom navnprosessen. Tove jobbet i flere år med navnutvikling i et av NordEuropas største designbyråer, og har flere års erfaring som journalist, redaktør, byråkonsulent og navnkreatør.

Tid: 19. mars kl. 13-14

Digitalt. Link til påmelding: Strategisk navnutvikling Tickets, Tue, Mar 19, 2024 at 1:00 PM | Eventbrite

Leave a Reply