Skip to main content

Nyheter fra inkubatoren: Sky pitcher på toppen i New York, mer kapital til videreutvikling i KLAR Kompetanse, ny bedrift i inkubator og mye mer.

By 21. juni 2023oktober 29th, 20232023, Nyhet
Våre vekstselskaper orienterer seg internasjonalt og stadig oftere befinner de seg på ulike scener rundt om i verden. På bildet: Vibeke Vestre fra Sky of Norway på takterrassen til Chrysler Building i New York.
Som et av ti utvalgte tech-selskaper fra Skandinavia ble Sky of Norway invitert til å pitche for investorer på Nordic Inclusive Summit. Arrangementet fant sted på takterrassen til Chrysler East Building i New York den 10. mai.
Vibeke Vestre fikk presentere Sky’s innovative, grønne tech-løsning for økt sirkularitet i møbelindustrien for mer enn 200 investorer. «Vi hadde fantastiske dager i New York og for uten om vellykkede investormøter, møte med Innovasjon Norge og Det norske Konsulatet, fikk både Alexandra og jeg tilbud om å bli Norges ambassadører for den verdensomspennende organisasjonen WEDO, Women´s Entrepreneurship Day Organization, forteller Vibeke Vestre, som også takket ja til å bli ambassadør for Tech Nordic Advocates.
Sky of Norway har landet spennende nye avtaler og er i kapitalinnhentingsfase for å finansiere veksten. Ta gjerne kontakt med oss, eller direkte med Vibeke (vibeke@skyofnorway.no), om du ønsker en presentasjon. 
KLAR Kompetanse fikk full uttelling hos Udir
Selskapet, som tilbyr digitale læringsverktøy innen faguttrykk- og begreper for minoritetsspråklige, fikk igjen full uttelling hos Utdanningsdirektoratet. 2,4 millioner er innvilget til å utvikle innhold innen åtte nye faggrupper. Dette er en bekreftelse på at deres plattform treffer et behov i markedet, og at løsningen deres har vært en suksess der den er tatt i bruk. Nå har selskapet styrket teamet slik at de kan øke innholdsproduksjonen og spisse seg enda mer på effektmålinger.  Vi gratulerer Hilde og Rhonda, som stadig beviser at sosialt entreprenørskap også er lønnsomt.
Dogdays søker hundefolk
Vi har startet samarbeid med Per Ejnar Thomsen, som gjennom selskapet Dogdays lager bedre løsninger for hundefolk. Både oppdrettere, valpekjøpere og hundeeiere generelt er i målgruppen, og løsningen skal bidra til bedre valg, bærekraftig avl og dyrevelferd.
Er du i målgruppen, og vil bli med på prøvetur? Landingssiden dogdays.app er nå klar slik at interesserte tidligbrukere/pilotbrukere kan registrere seg for å få beskjed når de kan ta løsningen i bruk.
Gi gjerne et vink til aase@validehaugesund.no om du kan tenke deg å delta i fokusgruppe. Her planlegges det workshop i løpet av siste uke i juni. 
Dogdays vant StartupWeekend i Haugesund i fjor høst, og vi gleder oss til samarbeid med Per Ejnar!
Pitch Perfekt #6 
I september starter vi kull #6 av Pitch Perfekt. Dette er kurset for deg som ønsker å levere en treffende presentasjon for investorer, kunder eller partnere. Pitch Perfekt gjennomføres i en svært interaktiv form over tre ettermiddager i september, og du skal sitte igjen med en sterk pitch som du kan twiste på og bruke ved ulike anledninger.
Med fabelaktige tilbakemeldinger fra tidligere deltakere, fem vinnere av DNB NXT’s pitche-konkurranse og konkrete investeringer i etterkant kan vi visst kalle dette programmet for en suksess. Ta kontakt med oss allerede nå for å reservere din plass! 
Afternoon Tech
Sett av 24. august i kalenderen! Sammen med DNB og Næringsforeningen Haugalandet har vi rigget et innholdsrikt program til  årets Afternoon Tech, hvor vi for tredje gang kan vi presentere en unicorn. Denne gangen er det Espen Sundve fra Oda, som skal fortelle om tech i dagligvarer. I tillegg får du møte Thara Østensvik fra My Moods, Aurora Aastad fra Stas og Christian Brosstad, som er programleder for Ateas pocast «Teknologi og mennesker».
Invitasjon kommer snart:-)