Skip to main content

Det finnes gode investorcase, investorer og smart kapital på Haugalandet, men finner de hverandre? Validé Haugesundregionen, Gründerloftet, Atheno og DNB inviterer til frokostmøte for å ta pulsen på risikokapitalmiljøet. Meld deg på her

Program:
Atle Riskedal, co-funder og forretningsutvikler i Vekstpartner: Hvordan bygge et velfungerende lokalt innovasjonsøkosystem med god kapitaltilgang helt fra oppstarten?
Vekstpartner og Atle Riskedal er lidenskapelig opptatt av å styrke lokale innovasjonsøkosystemer. Dette har blant annet resultert i en lokal, tidligfase kapitalstruktur og et strukturert samarbeid med sentrale bedrifter.

Felix Santhi co-founder og CPO i soEasly: Hvordan bli en attraktiv investorkandidat? Mens Felix holdt på med sin doktorgrad i ingeniørvitenskap kom han på en forretningsidé som omhandler noe helt annet – nemlig å hjelpe detaljhandelen til en bedre flyt i retur- og reklamasjonsbehandlinger.

Wenche Teigland, CEO i FountHvordan skapes Vekstbedrifter: Om Risikokapital og Investering. Wenche er CEO i Fount og har flere styreposisjoner som blant annet nestleder i Statnett og styremedlem i Enova. Samtidig er Wenche selv investor gjennom nettverket Connect BAN Bergen, og har dermed erfaring fra begge sider og alle faser i kapitalinnhentingen.

Nicholas Hoddevik, daglig leder Gründerloftet og TingaSLIP-avtalen – fordeler og ulemper. Da Tinga skulle hente kapital brukte selskapet SLIP-avtalen. Dette er en gründervennlig måte å hente kapital på i bytte mot å gi investor rett til å tegne aksjer på et fremtidig tidspunkt.

Tid: fredag 21. juni kl. 8-10
Sted: DNBs lokaler i Haraldsgata 125

Påmeldingslink her

Arrangementet er gratis og for alle som interesserer seg for tidligfasekapital, men vi trenger påmelding grunnet matbestilling innen 19. juni kl. 14:00.


NB! Det vil være investorpresentasjon i etterkant for de som har anledning til å delta.

Leave a Reply