Skip to main content

HavBrunch

By 22. februar 20182018, Nyhet

Han ble kåret til Årets Innovatør 2017 av E24 og deler her sine erfaringer fra gründerverdenen. Se Sven J. Kolstø sitt foredrag som inspirerte 40 engasjerte deltakere på HavBrunch 16. februar.

Som bondesønn fra Karmøy med allergi mot dyr søkte Sven J. Kolstø mot andre beiter og valgte en karriere som gründer i Trondheim. Sven har studert industriell økonomi og teknologiledelse, er gründer og daglig leder i OptoScale og Showtag og er samtidig partner i CoFounder som er et management- og investeringsselskapet rettet mot akvakultur, industriell IT, medisinsk teknologi samt olje og gas. I denne inspirerende leksjonen deler Sven sine erfaringer fra gründervirksomhet i havrelatert næring og  CoFounders investeringer i teknologiselskaper