Skip to main content

Vi inviterer til HavBrunch «Calling Space»  fredag 27. april.  kl. 10-12

Romfartsteknologi er utviklet for styrke og varighet, lav vekt, effektivitet, energibesparende løsninger, løsninger for observasjon, sensorteknologi og posisjonering. Dette er egenskaper som leverandør-industri til havbruksnæringen kan dra stor nytte av.  
Erik Monsen fra Validé er ESA kompetansemegler og forteller om mulighetene.

Erik har omfattende erfaring innen forskning og produktutvikling fra IT, olje og gassindustri. Hans primære fokusområder er innovasjon og forretningsutvikling innen IT, energi, helse og romfart. På vegne av ESA formidler Erik teknologioverføring fra romfartsindustrien til nye næringer i Norge.

Hør Erik fortelle om teknologioverføring i praksis, og la deg inspirere til disse fantastiske mulighetene!

Temaet er rettet mot produktutviklere og leverandører til havbruksnæringen, men alle med interesse for forretningsutvikling og ny teknologi er velkommen! Vi byr på enkel brunch og arrangementet er gratis.

Tid: Fredag 27. april kl 10 – 12

Sted: LEAP, Oasen Storsenter 3. etg. (inngang fra takparkeringen)

Påmelding: klikk her

 

Samarbeidspartnere:

ATEA & Uni Research Polytec