Skip to main content

Vi inviterer til HavBrunch onsdag 27. juni kl. 10-12.

Vi er stolte over å få besøk av statsråd Iselin Nybø (V), og har satt sammen et spennende og nyttig program rundt VRI forskningsmidler. VRI står for Virkemidler for Regional Innovasjon og er et tilbud til bedrifter som trenger støtte til å løse aktuelle problemstillinger gjennom forskning. Støtten kan bidra til å redusere den teknologiske risiko i innovasjonsprosjekter og kan gis til både gründerbedrifter og etablerte bedrifter.

Morten Bergslien har siden 2007 vært VRI kompetansemegler innen havbruk, og hans daglige virke er hos BluePlanet i Stavanger, hvor han jobber med forretningsutvikling. Morten er utdannet Cand. Scient innen akvakultur og har opparbeidet et betydelig nettverk innen havbruksnæringen og relaterte forskningsmiljøer. Hør Morten fortelle om mulighetene ved å benytte seg VRI-ordningen.

Du får også høre erfaringer fra lokale bedrifter som forteller om hvordan de har brukt VRI-ordningen som et middel i deres forretningsutvikling.

Temaet er rettet mot inkubatorbedrifter, innovasjonsselskaper og næring innen havbruk, men alle med interesse for forretningsutvikling og ny teknologi er velkommen!

Vi byr på enkel brunch og arrangementet er gratis.

Tid: onsdag 27. juni kl. 10.00 – 12.00
Sted: LEAP, Oasen Storsenter, 3. etg. (inngang fra takparkeringen)
Påmelding: Klikk her