Skip to main content

TekBrunch med Maria Amelie: Blockchain og forretningsutvikling

By 1. mars 20192019, Nyhet

Vi inviterer til TekBrunch med Maria Amelie:

Fredag 22. mars kl. 10-12

Hva er blockchain? Hvordan kan blockchain brukes i forretningsutvikling? Hvordan utfordrer blockchain dagsordenen og hvilke effekter får dette på samfunnet?
Disse spørsmålene får du svar på i det inspirerende foredraget av Maria Amelie under neste TekBrunch. Maria Amelie har vært kåret til Årets Nordmann og er prisvinnende journalist i Teknisk Ukeblad. Hun har vært arrestert, er aktuell med ny bok, jobber i dag som forretningsutvikler i Blockchangers og brenner for modige gründere.

Maria er etter eget utsagn ikke teknologi-nerd, men hun omfavner bruksmulighetene ved ny teknologi. Det gjør også Haugaland Kraft: Sensorteknologi har uante muligheter i alt fra det offentlige rom til varehandel og smarte bygg. Hør Trond Notlands presentasjon om Haugaland Krafts utvikling innen sensorteknologi.

Til slutt skal vi høre Tor Ivar Våge, mannen bak LEAP, fortelle om kompetansedeling i teknologimiljøer.

Praktisk
Temaet er rettet mot inkubatorbedrifter og samarbeidspartnere, men alle med interesse for forretningsutvikling og ny teknologi er velkommen! Vi byr på enkel brunch og arrangementet er gratis.

Tid: fredag 22. mars kl. 10.00 – 12.00
Sted: LEAP, Oasen Storsenter, 3. etg. (inngang fra takparkeringen)
Påmelding: Klikk her

PS! Maria Amelie har mye på hjertet og utgir i disse dager en ny bok. Hun tar gjerne en prat om inkluderende entreprenørskap i etterkant av foredragene.

Arrangert i samarbeid med Haugaland Kraft