Skip to main content

HavBrunch fredag 10. januar

By 5. desember 20192019, Nyhet

Siri lover Nysnø 10. januar
Vinden har snudd, og oppmerksomheten som rettes mot miljøutfordringer er større enn noen gang. Dette utløser klimasmarte teknologier og investeringer i grønne gründere for å stimulere til bærekraftig verdiskaping.

Vi inviterer til Havbrunch fredag den 10. januar kl 10-12.00

Siri M. Kalvig er meteorolog og har en doktorgrad innenfor offshore vind teknologi. Før Nysnø jobbet Siri som leder for forskningsnettverket for miljøvennlig energi ved Universitetet i Stavanger. Hun har startet flere bedrifter og jobbet aktivt med finans og oppstartselskaper innen miljøteknologi. Siri begynte sin karriere som værpresentatør på TV2. Sammen med TV2 etablerte hun det om etter hvert ble det internasjonalt ledende værvarslingsselskapet StormGeo. Hør Sir fortelle om mulighetene.

Program:

Siri M. Kalvig: Investeringsfondet Nysnø investerer i selskaper som løser klimautfordringer på en smart og lønnsom måte. Det gir grobunn for ny, klimavennlig virksomhet og teknologiutvikling. Hør Siri M. Kalvig fortelle om mulighetene.

Bjørn E. Pedersen, avdelingsdirektør i Sjøfartsdirektoratet: Ønsker problemløsere velkommen, de etterspør ny teknologi og legger til rette for innovasjon og utvikling i maritim virksomhet.

I tillegg blir det flere spennende presentasjoner fra selskaper som har klare klimaambisjoner for deres satsinger i maritim virksomhet.

Praktisk:

Temaet er rettet mot gründerselskaper, etablerte bedrifter, produktutviklere og investorer, men alle med interesse for forretningsutvikling, verdiskaping og ny teknologi er velkommen! Vi byr på enkel brunch og arrangementet er gratis.

Tid: Fredag 10. januar kl 10 – 12
Sted: LEAP, Oasen Storsenter 3. etg. (inngang fra takparkeringen)
Påmelding: klikk her

Arrangeres i samarbeid med: