Skip to main content

Planlegger din bedrift å utvikle et nytt produkt eller en ny tjeneste? Eller har dere en idé om hvordan bedriften kan produsere på en smartere måte? Validé Haugesundregionen og Forskningsrådet inviterer til SkatteFUNN-seminar.

Onsdag 22. april kl 8.30 – 10.30

Sted: LEAP, Oasen Storsenter, 3. etg. (inngang fra takparkeringen)

Påmelding: her

SkatteFUNN er en skattefradragsordning som kan bidra vesentlig til finansiering av utviklingsprosjekter for bedrifter. Et SkatteFUNN-prosjekt må være avgrenset og målrettet og handle om å utvikle en ny eller forbedret vare, tjeneste eller produksjonsprosess som er til nytte for bedriften.

I løpet av dette seminaret vil du få høre mer om hvilke muligheter du har for økonomisk støtte gjennom SkatteFUNN-ordningen, hvordan søknadsprosessen fungerer og hvilke elementer du bør legge vekt på i søknaden for å få den godkjent.

Hør også hvordan bedriften North Invent AS har opplevd prosessen med å gjennomføre et SkatteFUNN-prosjekt innen augumentet reality.

Etter seminaret har du mulighet til å snakke med en rådgiver fra Forskningsrådet.


Seminaret er gratis og henvender seg til bedrifter som planlegger innovasjons- og forskningsprosjekter.

Vi byr på kaffe og croissanter😊

Velkommen!