Skip to main content

AVLYST

Sammen med Høgskulen på Vestlandet inviterer vi til TekBrunch:
Teknologibedrifter rigget for fremtiden

AutoStore AS fra Vats ble Norges første «unicorn». Du får bli nærmere kjent med selskapet og den eventyrlige utviklingen. Visste du at studenter fra HVL også hadde en liten finger med i spillet? Å vokse raskt krever også god organisasjonsbygging, det skal vi også lære mer om.

Kari Heggholmen, Førstelektor på HVL: Fremtidsledelse

Kari har gitt ut boken «Fra dritdårlig til lærende lederskap» og har sin erfaring fra både offentlig og privat sektor. Hun har 25 års fartstid som leder, forsker høgskolelektor, foredragsholder og konsulent – og hun brenner for ledelse og organisasjonsutvikling.

Med sin levende formidlingsevne setter hun i dette foredraget fokus på hvordan organisasjoner skaper gode endringsprosesser og hvordan man stimulerer til lærende organisasjoner.

Ivar Fjeldheim, Director of Product Management hos AutoStore

Ivar Fjeldheim vet alt om lange utviklingsprosesser. Han har vært sentral i utviklingen av et revolusjonerende, unikt og patentert lagersystem med roboter, som i utgangspunktet var utviklet som en løsning på lagerutfordringer internt i Hatteland-konsernet.

Selskapet er nå i sterk vekst og opplever stor suksess på det globale markedet. Selskapet ble nylig kåret av Google og Financial Times til et av «Europe’s Top 100 Digital Companies».

Hør Ivar fortelle om den avanserte teknologien, verdibyggingen og den eventyrlige reisen med oppturer og nedturer.I

Praktisk
Temaet er rettet mot inkubatorbedrifter og samarbeidspartnere, men alle med interesse for forretningsutvikling og ny teknologi er velkommen! Vi byr på enkel brunsj og arrangementet er gratis. 

Tid: fredag 3. april kl. 10.00 – 12.00 
Sted: LEAP, Oasen Storsenter, 3. etg. (inngang fra takparkeringen)
Påmelding: Her

VELKOMMEN!

Arrangeres i samarbeid med: