Skip to main content

Teknologibedrifter rigget for fremtiden – AI og robotikk

AutoStore AS fra Vats ble Norges første «unicorn». Du får bli nærmere kjent med selskapet og den eventyrlige utviklingen, og vi gir deg en praktisk tilnærming til AI for næringsliv.

Gabriele Kasparaviciute, AI Manager at Alginor ASA

Visste du at kunstig intelligens kan hjelpe deg til å gi dine planter den rette dose omsorg? Gabriela er svært glad i planter, men er – som hun selv uttrykker det – «ikke så flink med å ta vare på dem». Derfor har hun utviklet sin egen programvare som ved hjelp av kunstig intelligens gir beskjed, når plantene trenger vann og næring.

Temaet for hennes innlegg er: What is AI? Do I need for my company?

Gabriele has two Bachelor’s degrees and has received her Master’s degree in Applied Data Science. She has worked as a software engineer and later as a researcher at the Chalmers University of Technology, and has published papers in AI and human-computer interaction. By doing her Master’s thesis in Deep Ocean, Gabriele got her foot in the Norwegian market.

Ivar Fjeldheim, Director of Product Management hos AutoStore

Ivar Fjeldheim vet alt om lange utviklingsprosesser. Han har vært sentral i utviklingen av et revolusjonerende, unikt og patentert lagersystem med roboter, som i utgangspunktet var utviklet som en løsning på lagerutfordringer internt i Hatteland-konsernet.

Selskapet er nå i sterk vekst og opplever stor suksess på det globale markedet. Selskapet ble nylig kåret av Google og Financial Times til et av «Europe’s Top 100 Digital Companies». Hør Ivar fortelle om den avanserte teknologien, verdibyggingen og den eventyrlige reisen med oppturer og nedturer.

Praktisk
Temaet er rettet mot inkubatorbedrifter og samarbeidspartnere, men alle med interesse for forretningsutvikling og ny teknologi er velkommen! Vi byr på enkel lunsj og arrangementet er gratis. 

Tid: fredag 30. oktober kl. 12.00 – 14.00 
Sted: LEAP, Oasen Storsenter, 3. etg. (inngang fra takparkeringen)
Påmelding: Her

VELKOMMEN!