Skip to main content

Velkommen til Afternoon Tech – En ettermiddag med mingling, gode foredragsholdere og inspirerende påfyll…

PROGRAM:

Vibeke Vestre (Sky of Norway): Fra interiørdesigner til techgünder…
Vibeke Vestre mener interiørdesignere er en forsømt yrkesgruppe når det kommer til IT-løsninger. Klipp og lim er hverdagen for mange av hennes kolleger. Ved å analysere alle sine egne arbeidsprosesser, har hun utviklet løsningen SkyHome som er en digital plattform mellom interiørdesignere/arkitekter og høyprofilerte varemerker innenfor møbler og interiør.

Synnøve Matre (Autostore): Fra Underdog til Unicorn 
Synnøve Matre har jobbet i AutoStore nesten siden før AutoStore ble stiftet. Nå er hun Manager Test & Validation og har med seg et team på 14. Synnøve vil fortelle litt om reisen både for robotene, menneskene og organisasjonen. Fra den første idéen til det globale milliardkonsernet det er i dag. 

 
Yngvar Ugland (DNB): Alle tiders muligheter
I DNB NewTechLab utforsker man mulighetsrommet som ny teknologi gir både for forbrukere, for bank og finans og for samfunnet generelt. I sitt foredrag viser Yngvar eksempler på digitalisering som kan endre vår adferd og hvordan noe av dette har aktualisert seg under Covid-19. Yngvar har utviklet produkter, teknologier, kultur og bedrifter i flere tiår – i tillegg til å være en fantastisk formidler!  

NB! Begrenset antall deltakere! 
Arrangementet passer for alle som er nysgjerrige på muligheter teknologien byr på.  
Vi serverer 1 glass musserende, finger-sandwiches, scones og te/kaffe – i ekte Afternoon Tech ånd…

Tid: Torsdag 26. august kl 16-18

Sted: Lothes selskapslokaler

Påmelding og mer informasjon: her