Skip to main contentVi snakker om innovasjon og nyskaping, men uten risikokapital klarer vi ikke å skape nye vekstbedrifter.

Validé Haugesundregionen rigger innovative bedrifter for investering og vekst, og tema for dagens TekBrunch er nettopp kapital.

Program :

Rannveig Fadum, Investeringsdirektør Investinor: Hvordan tenker Investor?

Det statlige investeringsselskap Investinor forvalter 8 mrd. kroner og har stått for mer enn en tredjedel av alle VC-investeringer i Norge i de siste ti årene.

Rannveig har ansvar for investeringer i presåkornfasen og for Koinvesteringsfondet for Nord-Norge, og før hun kom til Investinor i 2020 jobbet hun i Innovasjon Norge. Hun har jobbet tett på økosystemet og tidligfasekapital i en lang årrekke. I dette foredraget gir hun et innblikk i investoruniverset og Investinors investeringsstrategi slik at gründere skal forstå hva investor er på utkikk etter.

Janicke Allers, Investor og Connect BAN Bergen Manager: Slik blir du en god engleinvestor

Janicke har bygget opp en klassisk engle-portefølje med selskaper både i veldig tidlig fase og i vekst. Hun har etter hvert opparbeidet stor erfaring med å se når et selskap er investorklart, hvordan man co-investerer og hvordan man som engleinvestor samhandler med grunder.

Janicke har en aktiv rolle i økosystemet i Bergen og på Vestlandet – bla. gjennom sitt engasjement som leder for engleinvestornettverket Connect BAN. Hør henne dele sine stalltips – nyttig både for investor og gründer.

Stine Sofie Grindheim, Daglig leder Dealflow: Aksjebasert Folkefinansiering

Er du nysgjerrig på hvordan ditt selskap kan vokse videre? Eller hvordan du kan investere i selskaper i tidligfase? Folkefinansiering har blitt en relevant kapitalkilde for selskaper og en ny investeringsmulighet for de med risikokapital. Stine Sofie er daglig leder i Dealflow som er ett av de ledende selskapene innenfor aksjebasert folkefinansiering i Norge.

De siste 3 årene har Dealflow hentet over 275 millioner kroner til mer enn 60 selskap og hun kommer til oss for å snakke om mulighetene innenfor aksjebasert folkefinansiering.

Stian Rennstraum, gründer Salarsafe: Gründerens perspektiv

I jobben som yrkesdykker ved havbruksnæringer har Stian sett et omfattende og kostbart problem som det ikke finnes gode løsninger på i dag. Dette gav grobunn for en spennende forretningsidé.

Selskapet ble nettopp kåret som regional vinner i GründerAcademy og de har fått innvilget 3,4 mill. kroner i Innovasjon Norges miljøteknologiordning. Hør Stian fortelle om den fantastiske gründereisen og arbeidet med kapitalinnhenting.

Praktisk

Temaet er rettet mot inkubatorbedrifter og samarbeidspartnere, men alle med interesse for forretningsutvikling og ny teknologi er velkommen! Vi byr på enkel brunch og arrangementet er gratis.

Link til påmelding:
TekBrunch Tickets, Fri, Sep 24, 2021 at 10:00 AM | Eventbrite

Tid: fredag 24. september kl. 10.00 – 12.00 Sted: LEAP, Oasen Storsenter, 3. etg. (inngang fra takparkeringen)

VELKOMMEN!