Skip to main content

En ettermiddag med mingling, gode foredragsholdere og inspirerende påfyll!

DNB, Validé og Næringsforeningen inviterer til Afternoon Tech; en mingle-ettermiddag med påfyll og inspirasjon – med teknologi som bakteppe…

Vilde Regine Tellnes forteller historien om hvordan Healthy EATS gikk fra idé til selskap, fra 0-20 lokasjoner, ble kåret til årets selskap og bygget en nasjonal merkevare på under 12 mnd. Når hun startet hadde hun ingen penger, ingen bransjeerfaring og heller ingen nettverk. Hvordan var det mulig å skape champagne-resultater på limonade-budsjett? På Afternoon Tech tar tech-gründeren oss med på reisen og deler de 5 viktigste lærdommene bak fasaden.

Tysværselskapet Huwim AS har utviklet en intelligent sveisemaske. Den banebrytende teknologien gir operatørene stor forbedring i kvalitet og sikkerhet, og ikke minst store økonomiske gevinster. Tilbakemeldingene fra blant andre Aker Stord er strålende, nå står kunder og operatører klare: Huwim skal «rocke» sveiseindustrien. Hør gründer Michal Skogland fortelle!

KLAR Kompetanse utvikler enkle og intuitive læringsressurser for skole og arbeidsliv. Ideen til KLAR-serien startet i 2018 og retter seg mot minoritetsspråklige som trenger et effektivt verktøy i opplæring av de rette ord og begreper innen fagspråk. I dag er KLAR-serien i bruk i 49 skole- og opplæringssentre, og de er nå godt på vei inn i bedriftsmarkedet og øvrige Norden. Hør den spennende gründerreisen til Hilde og Rhonda!


NB! Begrenset antall deltakere! Passer for alle som er nysgjerrige på muligheter teknologien byr på. I tillegg til mingling, faglig påfyll og inspirasjon, serveres 1 glass musserende, finger-sandwiches, scones og te/kaffe – i ekte Afternoon Tech ånd… 

Tid og sted: Dattera til Lothe, torsdag 25. august kl. 16 – 18

Meld deg på her:
Afternoon Tech (nforeningen.no)