Skip to main content

Vi inviterer til TekBrunch i Nyskapingsuka fredag 30.9. kl. 10-12.

Hvordan sikrer vi oss mot fake news og en stadig mer polarisert oppfatting av sannheten? Factiverse er en gründerbedrift, som har noe av løsningen på problemstillingen. Muybridge, har brukt sin kunnskap fra medie-verdenen til utvikle en banebrytende digital kamerateknologi, som gir forbedret kvalitet og store besparelse i utallige kundesegmenter, og Runwell sikret seg at brukerne var med på laget da de satte i gang design-prosessen av deres løsning. Hør mer om hvordan DIP-midler fra DOGA kan være utløsende for din løsning.

Factiverse bruker avanserte AI-modeller for å verifisere informasjon og kontrollere kilder. Slik skal teknologien bidra til å sikre at media gir korrekt informasjon og dermed styrke demokratiet. Maria Amelie er en av gründerne bak Factiverse AS. Hun har vært kåret til årets Nordmann, vant prisen for beste Startup journalist i 2015, har skrevet flere bøker og er kanskje mest kjent som forfatter av boken Ulovlig norsk der hun beskriver sin historie som illegal innvandrer for til slutt å bli norsk i 2011. På Tek Brunch forteller Marie Amelie om det hun brenner aller mest for nå: Factiverse

DIP-midler satte fart på Runwell. Med en solid digital løsning skal Runwell revolusjonere arbeidsmetoder i serveringsbransjen. Runwell har gått fra en idé til å bli et selskap verd 120 millioner kroner på to år. Det hele startet med en DIP-søknad sendt inn av Larssen Amaral og Inventum Gruppen i 2020. Daglig leder, Harald Larssen Lønning, sier selv at Runwell ikke hadde vært et selskap i dag om det ikke var for DIP-midlene. Han vil ta oss gjennom hvordan du kan søke DIP, og hvorfor nettopp DIP utgjorde en forskjell for Runwell.

MUYBRIDGE setter helt ny standard for kameraføring. Det er ikke alltid helt enkelt å snu etablerte standarder til smartere løsninger. Verden blir plutselig veldig stor og markedsmulighetene enorme. Muybridge har utviklet en ny patentert kameraløsning som kan erstatte tungt og kostbart utstyr i alle situasjoner, der det brukes kamera i dag. Hvordan utvikler man teknologien og ikke minst – hvordan prioriterer man markedsmulighetene når du vet at du har tak i noe stort? Dette forteller medgründer Håkon Espeland om på TekBrunch

Praktisk
Temaet er rettet mot inkubatorbedrifter og samarbeidspartnere, men alle med interesse for forretningsutvikling og ny teknologi er velkommen! Vi byr på enkel brunch og arrangementet er gratis.

Tid: fredag 30. september kl. 10.00 – 12.00 
Sted: LEAP, Oasen Storsenter, 3. etg. (inngang fra takparkeringen)
Påmelding:
Her