Skip to main content

Nye inkubatorbedrifter

By 24. juni 20162016, Nyhetsaker

På opptaksmøtet i juni ble det tatt opp to nye, spennende bedrifter i Ipark Haugesundregionen:
Retailmarkedet er inne i store endringer som følge av forbrukernes bruk av ny teknologi i sitt valg av leverandører av produkter og tjenester. BaiKingu AS skal tilby det internasjonale retail markedet enPOS løsning (kassesoftware løsning) som skal dekke retailernes eksisterende OG fremtidige behov. Grunderen av BaiKingu har erfaring fra retail-bransjen, driver klesbutikk med Desigual-merket på Byporten i Oslo og har selv erfart de problemene han nå utvikler en løsning for.

Bravo Marine AS utvikler en rengjøringsmetode for oppdrettsnæringen. Metoden er et ønske fra næringen for å opprettholde myndighetenes krav til hygiene. Bravo Marine AS ønsker ikke på det nåværende tidspunkt å opplyse eksakt hva metoden innebærer.

Vi gleder oss til videre samarbeid!