Skip to main content

Filme og redigere med mobilen

By 30. august 20162016, Nyhetsaker

Workshop onsdag 14. september kl 17-19.00.

Du har sikkert kjent på følelsen. Er videosnutten du har laget god nok til å publiseres i sosiale medier? I dag, kanskje mer enn noen gang, stilles det krav til bedrifter om å produsere eget medieinnhold. Video har blitt en viktig kanal, og 50% av videovisninger skjer nå via mobilen. Så hvordan kan du bruke mobilen til å lage gode videosnutter? Hvordan fanger du seerens oppmerksomhet? Det er faktisk enklere enn du tror!

På denne workshopen vil du lære hvordan du filmer og redigerer på mobilen. Vi har invitert videojournalist Karina Lavik som vil snakke om de viktigste prinsippene for å heve kvaliteten på en videosnutt. Hun vil forklare hva det gylne snitt er, og hvorfor du skal telle ti elefanter. Du vil få innblikk i enkel redigeringsprosess, og hvordan du kan jobbe effektivt med videoproduksjon. Karina vil gi tips og råd om hvilke apper som er relevante, og vise eksempler på filmer som er laget med mobil. Workshopen blir en blanding av teori og praksis, hvor du også selv får lage en filmsnutt, og etterpå får nyttig tilbakemelding på utsnitt og overganger.

Karina har lang erfaring med video både i Norge og internasjonalt, og jobber i dag for Reuters TV. I tillegg underviser hun i journalistikk og fotografering på flere skoler i regionen. Hun har tidligere jobbet med nett-tv for Aftenbladet.

Husk ta med fulladet mobil og sjekk at du har litt lagringskapasitet.

Tid: Onsdag 14. september kl 17-19.00
Sted: Rogaland Ressurssenter, Helganesvegen 41, Avaldsnes

Pris kr 350,-.
Påmelding her
Vær rask med påmelding, for vi har et begrenset antall plasser.
Velkommen!

Arrangører er Validé Haugesundregionen og Næringshagen Rogaland Ressurssenter.